Νομικές Συμβουλές

alternative text


Η αγορά, η πώληση και η μίσθωση ενός ακινήτου είναι διαδικασίες που περιλαμβάνουν αρκετά νομικά θέματα που πρέπει να προσέξετε και έγγραφα που θα χρειασθεί να υπογράψετε. Η έμπειρη Νομική Σύμβουλος που συνεργάζεται με την Εταιρία μας είναι σε θέση να προασπίσει τα συμφέροντά σας και να διασφαλίσει τα δικαιώματά σας, σε κάθε στάδιο των διαδικασιών αυτών. 

Η νομική υποστήριξη περιλαμβάνει έλεγχο των τίτλων των ακινήτων  στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολογικό Γραφείο ή Γραφείο Κτηματογράφησης και της ύπαρξης τυχόν βάρους (υποθήκης, προσημείωσης υποθήκης, κατάσχεσης κλπ) επ´ αυτών, σύνταξη σχεδίων συμβολαίων αγοράς η πώλησης ακινήτων σε συνεργασία με συμβολαιογράφο και ιδιωτικών συμφωνητικών μισθώσεως ακινήτων, καθώς και διευκόλυνσή σας στη διαδικασία χορηγήσεως του δανείου σας, σε συνδυασμό με επικοινωνία με την Τράπεζά σας για μια άκρως επιτυχημένη αγοραπωλησία ακινήτου, που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους! 


Μαργαρίτα Γεωργακάκου, Νομικός Σύμβουλος

Η Μαργαρίτα Γεωργακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Αριστούχος κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Τομέα Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη, αλλά και συμβουλευτική Δικηγορία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Επίσης είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και παρέχει τις Νομικές της Υπηρεσίες και στην Κύπρο. 

Στην πολυετή καριέρα της ανέλαβε καθήκοντα Νομικής Εκπροσώπησης Ομίλων Εταιρειών και μεγάλων Ανωνύμων Εταιρειών. Διετέλεσε επί σειρά ετών Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας Ασφαλιστικής Εταιρείας. 

Από το 2009 έως και σήμερα Διευθύνει το ομώνυμο Δικηγορικό της Γραφείο, το οποίο στελεχώνει διαρκώς με καινούριους συνεργάτες, καλύπτοντας όλο το φάσμα του Δικαίου. 

Μιλάει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. 

Έχει πτυχίο στο Πιάνο και στη θεωρία της Μουσικής. 

Ασχολείται ενεργά με την αγωνιστική Ιστιοπλοΐα και τον Αθλητισμό.